TEKNİK SERVİS
 
HABERLER
 
 
 
 
 

DUYURULAR I

 
 

Meta-Mak, satışını yaptığı cihazlar için kendi kadrosundaki elemanları yurtdışına göndererek eğitim almalarını sağlar. Bu sayede iyi bilgi donanımına sahip ekibimiz imalatçı firma ile müşteri arasındaki koordinasyonu sağlayarak en iyi şekilde hizmet verir. Kombine ve büyük kapasiteli hatlar ile ilgili servis taleplerinde yurtdışından akredite olmuş mühendislerin hizmet vermesi için gerekli tüm organizasyon yapılır.

 

Aynı zamanda, ilgili üretici firmalarla birlikte kalibrasyon ve periyodik bakım turları organize edilir. Bu servis hizmetleri fabrikaların bakım tarihleri göz önünde bulundurularak müşterilerimizin taleplerine uygun olarak planlanmaktadır. Ayar ve aksam kontrolleri yapıldıktan sonra mühendisler tarafından gerekli görülen parça değişimleri belirlenerek, servis tutanağı ile birlikte müşteriye gönderilir.

 

Uzmanlarımız, firma gereksinimlerine uygun olan eğitim ve servis programlarını müşteriye özel düzenleyebilmektedir. Koruyucu bakım, sorun çözümleri, maksimum performans için ayarlar ve tüm tesis süpervizörlüğü gibi servis hizmetleri de sunulmaktadır.

 

Temsilcisi olduğumuz firmaların bir kısmı sorunlu olan sisteme uzaktan bağlanıp, probleme anında müdahale ederek çözüm önerileri sunmaktadır. Ayrıca temsilciliklerimizin uzmanlık alanlarına göre, bazı sektörlerde uygulama mühendisliği hizmeti verilerek, tesisin verimliliği ile firmanın kar payının arttırılması amaçlanmaktadır.

 

Detaylı bilgi için firmamızla iletişime geçebilirsiniz.